Terug naar Nieuws

Koffieochtend voor mantelzorgers

Gepubliceerd op:

Donderdag 25 april is er weer een Koffie-ochtend voor mantelzorgers in De Werf. 

Ontmoeting, ontspanning en het uitwisselen van ervaringen staan hierin centraal. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Het adres is Sluisdijk 30 in Joure.

Informatie
Toegang en koffie en thee zijn gratis.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francien Bekius, Mantelzorg Informatie Punt (MIP!), mantelzorg@sociaalwerdekear.nl of 06-51291163. 

De Seishoek
De Seishoek  is een plek en samenwerkingsverband tussen Patyna, Hof & Hiem, Thuiszorg Antonius, Buurtzorg, Zorggroep Sint Maarten en het Mantelzorg Informatie Punt (onderdeel van Sociaal Werk De Kear). Zij organiseren activiteiten als Thema-bijeenkomsten, de Dag van de Mantelzorg en Koffie-ochtenden.

 

Foto's

Bekijk ook

29-04-2024

Vacature Managementassistent

Als enthousiaste en gedreven managementassistent ondersteun je de directeur en de MT leden op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Jouw focus ligt met name op ondersteuning bij de Kear vanuit Joure.
Lees meer
 
29-04-2024

25 mei Kennismakingsochtend voor jongeren met een beperking bij Pegasus Lemmer (aangepast sporten)

Gymnastiekvereniging Pegasus in Lemmer nodigt kinderen en jongeren met een beperking samen met hun ouder(s)/verzorger(s), uit voor een speciale kennismakingsochtend vol plezier en beweging op 25 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 uur.
Lees meer
 
25-04-2024

Gemeente De Fryske Marren haakt aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het fonds maakt sport en cultuur mogelijk voor inwoners die moeite hebben om rond te komen.
Lees meer