Zurück nach Nieuws

Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021

Publisearre op:

De Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren is uit. In de Informatiekrant informeren Sociaal Werk De Kear en andere bedrijven en organisaties in De Fryske Marren over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van zorg en welzijn. De Informatiekrant 2021 valt samen met de Jouster Courant/Zuid-Friesland en het Sneeker Nieuwsblad op donderdag 1 april bij alle inwoners van de gemeente De Fryske Marren op de mat.

 

In de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 lees je onder meer over waar je terecht kunt met ideeën en initiatieven voor jouw buurt en het meten van jouw Positieve Gezondheid. Ook vind je informatie over hulp en ondersteuning bij onder andere het verkrijgen van (weer) een actiever leven, regelzaken waar je zelf niet uitkomt en mantelzorgen.

 

Geen exemplaar ontvangen?

Heb je de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@sociaalwerkdekear.nl. Je kunt dan een afspraak maken om de krant op het kantoor van Sociaal Werk De Kear in Joure of Lemmer op te halen. Of bekijk de krant online: http://www.themanieuws.nl/app/publication/SDFM211.  

 

07-04-2021

Telefonische groepsgesprekken

Sociaal Werk De Kear organiseert in samenwerking met UP! de komende weken telefonische groepsgesprekken voor ouderen en mantelzorgers. Houd contact! Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom stelt Sociaal Werk De Kear ouderen in staat om leeftijdsgenoten te ontmoeten en even de zinnen te verzetten, met een telefonisch groepsgesprek over wezenlijke onderwerpen. 
Lês mear