Zurück nach Nieuws

Winter Games

Publisearre op:

Yes, bijna voorjaarsvakantie! Heb jij zin om nieuwe sporten te ontdekken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes?

Sociaal Werk De Kear en lokale sportaanbieders in de Fryske Marren organiseren samen… de Winter Games! We hebben elke dag in de voorjaarsvakantie een uitgebreid aanbod van de leukste sport- en beweegactiviteiten voor je klaarstaan. Op de poster zie je waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden. Trommel al je vrienden en vriendinnen op en geef je op!

Aanmelden kan via een berichtje naar de genoemde contactpersoon op de poster. Vermeld hierin even je naam, leeftijd en op welk tijdstip je mee wilt doen. Vol is vol, dus wees snel!

 

Klik op het bestand onder downloads om de flyer te openen!

fotos

downloads

blog_related

25-04-2024

Gemeente De Fryske Marren haakt aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het fonds maakt sport en cultuur mogelijk voor inwoners die moeite hebben om rond te komen.
Lês mear
 
25-04-2024

Gratis openbaar vervoer voor inwoners met een laag inkomen

Joure - Gemeente De Fryske Marren biedt inwoners met een laag inkomen vanaf 1 april tot en met 31 december 2024 gratis openbaar vervoer aan. De Fryske Marren is de eerste Friese gemeente met de Meedoen Pas van Arriva. Een familiebezoek, naar vrienden, (vrijwilligers)werk of een bezoek aan bijvoorbeeld het ziekenhuis? Met de Arriva Meedoen Pas kunnen inwoners dit ‘gewoon’ doen door in de bus en trein te stappen. 
Lês mear
 
23-04-2024

Vacature Coördinator Thuiskamers - 24 uur per week

Wij zijn per 1 juni op zoek naar een Coördinator Thuiskamers. Het betreft een nieuwe tijdelijke functie, voor de periode van een jaar met de intentie om te verlengen. We zoeken dan ook een collega die het leuk vindt om een project op te starten en aan te jagen. 
Lês mear