Publisearre op:

Sociaal Werk De Kear organiseert tijdens de zomervakantie 16 sport- en spelactiviteiten in de wijk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

De buurtwerkers en buurtwerkers sport en cultuur zullen aanwezig zijn en maken graag met jou kennis. Verveel je niet en kom in beweging!

In de flyer (zie rechts) zie je wanneer je ons waar kan vinden. 

fotos

downloads

blog_related

13-10-2020

Leden cliëntenraad gezocht!

Sociaal Werk De Kear heeft een cliëntenraad die optreedt als belangenbehartiger van alle mensen die gebruik (willen) maken van het hulp­ en diensten aanbod van Sociaal Werk De Kear. Het is een onafhankelijk orgaan. De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van al deze mensen. De cliëntenraad heeft uitsluitend een adviserende taak en geen uitvoerende.
Lês mear
 
26-05-2020

Friese welzijnsorganisaties bundelen krachten in landelijke Week van de Jonge Mantelzorger

De landelijke (digitale) campagne ‘Deel je zorg’ stimuleert jonge mantelzorgers over hun zorgen te praten of hulp te zoeken. De Week van de Jonge Mantelzorger (1 t/m 7 juni) is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en wordt ondersteund door MantelzorgNL en JMZpro. Friese welzijnsorganisaties Kearn Welzijn, Het Bolwerk, Sociaal Werk de Kear, Sociaal Collectief, De Skûle Welzijn en Caleidoscoop bundelen de krachten en sluiten aan bij deze landelijke campagne. Naast de (online) activiteiten vanuit de campagne ‘Deel je zorg’ ontvangen de Friese jonge mantelzorgers persoonlijk een tasje met tips. Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger zijn er regionaal (digitale) activiteiten om de dagelijkse zorgen te vergeten. Deze vinden zoveel mogelijk tegelijkertijd plaats en in een vertrouwde samenstelling.
Lês mear
 
14-03-2020

Coronavirus!

Belangrijke mededeling inzake de activiteiten van Sociaal Werk De Kear.
Lês mear