Terug naar Nieuws

Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021

Gepubliceerd op:

De Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren is uit. In de Informatiekrant informeren Sociaal Werk De Kear en andere bedrijven en organisaties in De Fryske Marren over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van zorg en welzijn. De Informatiekrant 2021 valt samen met de Jouster Courant/Zuid-Friesland en het Sneeker Nieuwsblad op donderdag 1 april bij alle inwoners van de gemeente De Fryske Marren op de mat.

 

In de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 lees je onder meer over waar je terecht kunt met ideeën en initiatieven voor jouw buurt en het meten van jouw Positieve Gezondheid. Ook vind je informatie over hulp en ondersteuning bij onder andere het verkrijgen van (weer) een actiever leven, regelzaken waar je zelf niet uitkomt en mantelzorgen.

 

Geen exemplaar ontvangen?

Heb je de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@sociaalwerkdekear.nl. Je kunt dan een afspraak maken om de krant op het kantoor van Sociaal Werk De Kear in Joure of Lemmer op te halen. Of bekijk de krant online: http://www.themanieuws.nl/app/publication/SDFM211.  

 

28-03-2024

Start Rouwcafé in De Fryske Marren

Wanneer je iemand verliest die veel voor je betekent, verandert alles in het leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel alleen te staan.
Lees meer