Terug naar Nieuws

Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021

Gepubliceerd op:

De Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren is uit. In de Informatiekrant informeren Sociaal Werk De Kear en andere bedrijven en organisaties in De Fryske Marren over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van zorg en welzijn. De Informatiekrant 2021 valt samen met de Jouster Courant/Zuid-Friesland en het Sneeker Nieuwsblad op donderdag 1 april bij alle inwoners van de gemeente De Fryske Marren op de mat.

 

In de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 lees je onder meer over waar je terecht kunt met ideeën en initiatieven voor jouw buurt en het meten van jouw Positieve Gezondheid. Ook vind je informatie over hulp en ondersteuning bij onder andere het verkrijgen van (weer) een actiever leven, regelzaken waar je zelf niet uitkomt en mantelzorgen.

 

Geen exemplaar ontvangen?

Heb je de Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021 niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@sociaalwerkdekear.nl. Je kunt dan een afspraak maken om de krant op het kantoor van Sociaal Werk De Kear in Joure of Lemmer op te halen. Of bekijk de krant online: http://www.themanieuws.nl/app/publication/SDFM211.  

 

18-01-2022

Nieuwsbrief MIP

Beste mantelzorgers en netwerkpartners, We starten het nieuwe jaar met het uitbrengen van de eerste MIP Nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief willen wij u vier keer per jaar informeren over geplande activiteiten en nieuwe ontwikkelingen omtrent mantelzorg, tips, nieuwsberichten en veel meer. Klik hier voor de eerste nieuwsbrief van het MIP. 
Lees meer