Terug naar Nieuws

Kom jij rond aan het einde van de maand?

Gepubliceerd op:
Kom jij rond aan het einde van de maand?

Kom jij rond aan het einde van de maand? Het is een onderwerp waar men niet makkelijk over praat. Toch is het iets heel actueels en zijn er veel mensen die hier mee te maken hebben. 

Geldzorgen zijn slopend!
Altijd piekeren, de post niet meer openmaken, afspraken afzeggen. Familie en vrienden uit de weg gaan, geen bezoek meer ontvangen, nooit meer iets leuks hebben om naar uit te kijken. Als je geldproblemen hebt, ben je daar de hele dag mee bezig. 

Heb jij geldzorgen? Praat erover!
Kijk op https://www.defryskemarren.nl/direct-regelen/werk-inkomen/geldzorgen-kom-in-actie/ of neem contact met ons op: regelhulp@sociaalwerkdekear.nl

19-09-2023

Bezoek van een Japanse delegatie aan Sociaal Werk De Kear

Maandag 18 september heeft een Japanse delegatie van tien onderzoekers in opdracht van het Ministerie voor Gezondheidszorg van Japan Sociaal Werk De Kear bezocht. Recent is in het Japanse zorgsysteem de functie van wijkcoördinator toegevoegd. Aangezien dit een geheel nieuwe functie is in hun zorgorganisatie wilden zij graag meer weten over het Nederlandse systeem van het sociaal werk en met name over de sociale wijkteams, hun werkwijze en inbedding. Centrale vraag was hoe zij vanuit de Nederlandse ervaringen en expertise de positie van de wijkondersteuningscoördinator in het Japanse zorgsysteem kunnen inrichten.
Lees meer