Nieuws

13-10-2020

Leden cliëntenraad gezocht!

Sociaal Werk De Kear heeft een cliëntenraad die optreedt als belangenbehartiger van alle mensen die gebruik (willen) maken van het hulp­ en diensten aanbod van Sociaal Werk De Kear. Het is een onafhankelijk orgaan. De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van al deze mensen. De cliëntenraad heeft uitsluitend een adviserende taak en geen uitvoerende.
Lês mear
 
07-07-2020

Zomertour

Sociaal Werk De Kear organiseert tijdens de zomervakantie 16 sport- en spelactiviteiten in de wijk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 
Lês mear
 
26-05-2020

Friese welzijnsorganisaties bundelen krachten in landelijke Week van de Jonge Mantelzorger

De landelijke (digitale) campagne ‘Deel je zorg’ stimuleert jonge mantelzorgers over hun zorgen te praten of hulp te zoeken. De Week van de Jonge Mantelzorger (1 t/m 7 juni) is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en wordt ondersteund door MantelzorgNL en JMZpro. Friese welzijnsorganisaties Kearn Welzijn, Het Bolwerk, Sociaal Werk de Kear, Sociaal Collectief, De Skûle Welzijn en Caleidoscoop bundelen de krachten en sluiten aan bij deze landelijke campagne. Naast de (online) activiteiten vanuit de campagne ‘Deel je zorg’ ontvangen de Friese jonge mantelzorgers persoonlijk een tasje met tips. Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger zijn er regionaal (digitale) activiteiten om de dagelijkse zorgen te vergeten. Deze vinden zoveel mogelijk tegelijkertijd plaats en in een vertrouwde samenstelling.
Lês mear
 
14-03-2020

Coronavirus!

Belangrijke mededeling inzake de activiteiten van Sociaal Werk De Kear.
Lês mear
 
28-08-2019

Start nije wolwêzenorganisaasje Sociaal Werk De Kear

Fan moandei 2 septimber 2019 ôf set Sociaal Werk De Kear him lokaal en tichtby yn foar it wolwêzen fan ynwenners fan de gemeente De Fryske Marren. We wurkje gear mei ynwenners om it libjen yn de buerten en doarpen te fersterkjen, meielkoar en foar elkoar. Sociaal Werk De Kear is in nije wolwêzenorganisaasje dy’t diel útmakket fan de Tintengroep.
Lês mear