Het belang van een gezonde leefstijl

Sport, bewegen en gezonde voeding is belangrijk. Niet alleen omdat het goed is voor de gezondheid. Door sport en bewegen vergroot je jouw zelfvertrouwen, weerbaarheid en vitaliteit. Samen bewegen vergroot vaak ook jouw sociale netwerk.

Onze begeleiding

Sport en bewegen is een middel om in beweging te komen. Zit je niet lekker in je vel? Heb je allerlei ideeën om te gaan doen, maar komt het er niet van? Wil je gezonder leven, maar vind je het moeilijk om ermee te beginnen of om het vol te houden? De buurtwerkers sport en cultuur van Sociaal Werk De Kear stimuleren inwoners van de gemeente De Fryske Marren om in beweging te komen en te blijven. We bieden hierbij passende ondersteuning op maat.

Daarnaast informeren de buurtwerkers sport en cultuur over welke sportmogelijkheden De Fryske Marren biedt en geven we advies over welke sport of sportvereniging bij jou past, voeding en een gezond gewicht. Ook ondersteunen we sportverenigingen. We geven onder andere advies over het organiseren van een ‘gezonde’ kantine en het werven van leden of vrijwilligers.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op. De begeleiding die wij jou bieden is gratis.

Contact

Projecten

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!