Iets betekenen voor een ander

Sociaal Werk De Kear is er voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Vervoer bieden, een wandeling maken met iemand of mensen ondersteunen met hun administratie. Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) De Fryske Marren ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengt beide partijen met elkaar in contact.

Waarvoor kun je bij het VIP! terecht?

We beantwoorden al jouw vragen: over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over hoe je als vrijwilliger omgaat met bijvoorbeeld agressie of beginnende dementie. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten. Daarnaast beheren wij een vacaturebank en je kunt via ons deelnemen aan trainingen georganiseerd door Vitaal Vrijwilligerswerk. Kijk voor het actuele trainingsaanbod op www.vitaalvrijwilligerswerk.nl.

Vrijwilliger worden bij Sociaal Werk De Kear 

Bij Sociaal Werk De Kear zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor vrijwilligers die structureel actief zijn bij ons vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. 

Meer informatie

Heb je een vraag of wil jij je inzetten voor een ander? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op: (0513) 334 270 of vip@sociaalwerkdekear.nl. Kijk voor meer informatie over het VIP!, actuele vacatures en de openingstijden van onze locaties in Joure, Lemmer en Balk op www.vipdefryskemarren.nl.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!