Terug naar Nieuws

Een opgeruimde tuin!

Gepubliceerd op:

Bewoners van het AZC in Balk (het Tuinteam) zijn bezig met het opknappen van tuinen in De Fryske Marren. Elke week werkt het Tuinteam in een andere tuin om zo de Nederlandse taal en cultuur beter te leren kennen. Zowel de bewoners als de vrijwilligers van het Tuinteam zijn blij met het resultaat: een opgeruimde tuin!

 

  1720527475410_400_267_1720527537.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sociaal Werk De Kear, Stichting Present en Dynhus dragen actief bij aan dit project door vrijwilligers te werven, intakegesprekken te voeren en aanwezig te zijn bij de tuinklussen. Deze actieve rol valt voor Sociaal Werk De Kear nu weg.

Hoewel Sociaal Werk De Kear zich nu niet meer actief bezighoudt met het project, loopt het project natuurlijk gewoon door!

Aanmelden kan via Gelbrig Hoekstra-Mozes via telefoonnummer: 06-15487120 of e-mail: gelbrig.hoekstra-mozes@presentdfm.nl.

09-07-2024

Rouwcafé in De Fryske Marren

Wanneer je iemand verliest die veel voor je betekent, verandert alles in het leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel alleen te staan.
Lees meer