Terug naar Nieuws

Leden cliëntenraad gezocht!

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk De Kear heeft een cliëntenraad die optreedt als belangenbehartiger van alle mensen die gebruik (willen) maken van het hulp­ en diensten aanbod van Sociaal Werk De Kear. Het is een onafhankelijk orgaan. De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van al deze mensen. De cliëntenraad heeft uitsluitend een adviserende taak en geen uitvoerende.

Op dit moment zijn wij op zoek naar leden voor onze cliëntenraad. De vacature vindt u onderaan deze tekst. Heeft u vragen over de cliëntenraad? Dan kunt u bellen met Irma van der Meij, ondersteuner cliëntenraden, op (06) 407 306 01. Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan een korte motivatie naar info@sociaalwerkdekear.nl.

 

Foto's

Bekijk ook

28-03-2024

Start Rouwcafé in De Fryske Marren

Wanneer je iemand verliest die veel voor je betekent, verandert alles in het leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel alleen te staan.
Lees meer
 
25-03-2024

De Bibliotheek, Sociaal Werk de Kear en Humanitas bieden hulp bij belastingaangifte

De Fryske Marren, 19 maart 2024 - Voor veel mensen kan het doen van belastingaangifte een ingewikkelde en stressvolle taak zijn. Daarom slaan de Bibliotheek, Sociaal Werk de Kear en Humanitas de handen ineen om hulp te bieden bij het invullen van belastingformulieren.
Lees meer
 
21-03-2024

Mantelzorgwijzer

Gemeente De Fryske Marren en het Mantelzorg Informatie Punt (MIP) hebben het initiatief genomen om de Mantelzorgwijzer te ontwikkelen. Een hulpmiddel dat onze ketenpartners en mantelzorgers helpt om in contact te komen met het MIP.
Lees meer