Terug naar Nieuws

Leden cliëntenraad gezocht!

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk De Kear heeft een cliëntenraad die optreedt als belangenbehartiger van alle mensen die gebruik (willen) maken van het hulp­ en diensten aanbod van Sociaal Werk De Kear. Het is een onafhankelijk orgaan. De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van al deze mensen. De cliëntenraad heeft uitsluitend een adviserende taak en geen uitvoerende.

Op dit moment zijn wij op zoek naar leden voor onze cliëntenraad. De vacature vindt u onderaan deze tekst. Heeft u vragen over de cliëntenraad? Dan kunt u bellen met Irma van der Meij, ondersteuner cliëntenraden, op (06) 407 306 01. Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan een korte motivatie naar info@sociaalwerkdekear.nl.

 

Foto's

Bekijk ook

18-01-2022

Nieuwsbrief MIP

Beste mantelzorgers en netwerkpartners, We starten het nieuwe jaar met het uitbrengen van de eerste MIP Nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief willen wij u vier keer per jaar informeren over geplande activiteiten en nieuwe ontwikkelingen omtrent mantelzorg, tips, nieuwsberichten en veel meer. Klik hier voor de eerste nieuwsbrief van het MIP. 
Lees meer
 
18-01-2022

Groepsgesprek: Hoe blijf je als mantelzorger in balans?

Voor een ander zorgen kan heel vanzelfsprekend zijn maar kan ook veel energie vragen. Daarom is het belangrijk om in balans te blijven en te zorgen dat u zelf gezond blijft en in balans.
Lees meer
 
18-01-2022

Leven na mantelzorg

Als de zorg voor je naaste wegvalt, dan gaat er een nieuwe fase van je leven in. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven. Het Mantelzorg Informatie Punt  organiseert daarom bijeenkomsten voor ex-mantelzorgers.
Lees meer