Terug naar Nieuws

Vrijwilligersfestival 7 december 2023

Gepubliceerd op:

Het vrijwilligersfestival is exclusief voor actieve vrijwilligers binnen gemeente De Fryske Marren & een introducee/introducé.

1700482483529_1241_1755_1700482953.jpg Aanmelden kan via het aanmeldformulier (scan hiervoor de QR-code hiernaast) óf via vip@sociaalwerkdekear.nl.
Vermeld bij je aanmelding; je naam, telefoonnummer, de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet en aan welke workshop je deel zou willen nemen.

We kunnen bij het festival maar een maximaal aantal deelnemers ontvangen.
Wacht dus niet met aanmelden want.. VOL = VOL!

Spreker Edino van Dorsten!
Niemand minder dan Edino van Dorsten is onze spreker!
Edino is één van de kinderen van Ruinerwold. Met zijn inspirerende verhaal en motivatie, motiveert hij anderen om positief te blijven. Zijn inspirerende boodschap en inzet
zijn een bron van hoop en moed voor iedereen die streeft naar veerkracht en groei. Naast spreker is Edino o.a. ook ambassadeur van Stichting Het Vergeten kind.

15.30 uur - 16.15 uur

VOL = VOL!

Scan de QR-code om je aan te melden

 

06-12-2023

Drie Game Caf├ęs voor jongeren in De Fryske Marren

Sinds het najaar zijn er op drie verschillende locaties in de gemeente “Game Cafés” gestart voor jongeren. Het initiatief van een Game Café is bedacht door twee jongeren vanuit het project Impacter. De jongeren van Impacter hebben het eerste Game Café gestart in Balk en dat is zo goed ontvangen, dat het nu ook in Joure en Lemmer wordt georganiseerd. In het Game Café is er ruimte voor jongeren om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk te chillen. 
Lees meer