Aannamebeleid

Wanneer je bij ons in dienst komt, doorloop je een zorgvuldige werving- en selectieprocedure. Deze is gericht op een objectieve beoordeling en naleving van de wet toezicht gelijke kansen. Ons doel is om de best mogelijk match tussen de medewerker en de functie te realiseren. Voor een zorgvuldige aanname en het waarborgen van een veilige en betrouwbare werkomgeving zijn een Verklaring Omtrent Gedrag en een referentie onderdeel van de procedure.

Onze medewerkers voeren hun werk vakbekwaam en professioneel uit. De uitvoerend medewerkers zijn geregistreerd in een erkend beroepsregister (Registerplein of SKJ).

Daarnaast zorgen we er samen voor dat iedere uitvoerend medewerker de kans krijgt om naar behoefte scholing en training te volgen. Ook faciliteren we intervisie en werkbegeleiding. Op deze manier streven we gezamenlijk naar vakmanschap.

 

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!