Onze werkwijze

Sociaal Werk De Kear heeft twee gebiedsteams: Noord en Zuid. Hierdoor zijn onze medewerkers altijd in de buurt. Je vindt ons bijvoorbeeld op straat, in het dorpshuis of op scholen in jouw wijk.

Ons contact is laagdrempelig. Heb je behoefte aan een luisterend oor, praktische tips, advies of ondersteuning? Sociaal Werk De Kear is er voor alle inwoners van de gemeente De Fryske Marren die een vraag hebben over bijvoorbeeld gezonde leefstijl, mantelzorg en vrijwilligerswerk. In ons contact onderzoeken we samen wat jij nodig hebt: maatwerk, een training of cursus.

We hebben veel contacten in De Fryske Marren. Heb je een vraag waarmee wij jou niet verder kunnen helpen, dan kennen wij vast iemand die dat wel kan. We geven informatie en advies en brengen je graag in contact met andere inwoners of onze netwerkpartners.

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!