Fijn en veilig opgroeien

In de gemeente De Fryske Marren vinden we het belangrijk dat kinderen en jongeren veilig opgroeien en de ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen. Soms heb je daar – naast ondersteuning door je ouders, verzorgers of school – extra ondersteuning of uitdaging bij nodig.

Hoe ondersteunen wij jou?

Sociaal Werk De Kear is er voor alle kinderen en jongeren. Of je nu behoefte hebt aan een gesprek, hulp wilt bij het organiseren van een activiteit, wilt ontdekken welke sport bij je past of sterker in je schoenen wil staan; onze medewerkers staan voor jou klaar. We richten ons altijd op je talenten en kijken naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Ook ouders en/of verzorgers kunnen bij ons terecht voor informatie en advies. Bij het zoeken naar een oplossing of antwoord werken we soms samen met het Sociaal Wijkteam.

Waar vind je ons?

De medewerkers van Sociaal Werk De Kear gaan regelmatig op pad om met jou in gesprek te gaan. Je ziet ze bijvoorbeeld bij jou op school, op de sportclub of op straat. Zo kun je altijd makkelijk een vraag stellen als je ergens zelf niet uitkomt.

Voorlichting, trainingen en activiteiten

In samenwerking met scholen kan Sociaal Werk De Kear voorlichting over onderwerpen zoals pesten, alcohol- en drugsgebruik en omgaan met sociale media geven. Daarnaast geven we op scholen weerbaarheidstrainingen.

Contact

  Agenda

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!