Digi-Taalhuis

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer. Moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer kan voor problemen zorgen. Wanneer je informatie niet goed begrijpt of het lukt je niet om formulieren in te vullen, is de kans groot dat je minder zelfredzaam of minder sociaal actief bent of bijvoorbeeld een betalingsachterstand krijgt.

Waar vind je het Digi-Taalhuis?

Het Digi-Taalhuis is een plek voor iedereen die (beter) wil leren lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer. Je vindt het Digi-Taalhuis in de bibliotheek van de volgende plaatsen in de gemeente De Fryske Marren: Balk, Joure en Lemmer

Buurtbakkie met tablet pret

Wil je samen met dorpsgenoten onder het genot van een kop koffie of thee samen oefenen met het omgaan met een tablet? In samenwerking met het Digi-Taalhuis ondersteunt Sociaal Werk De Kear graag bij het organiseren van 'Buurtbakkie met tablet pret'. 

Meer weten? 

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie? Dan kun je langs komen op het spreekuur van het Digi-Taalhuis bij jou in de buurt. Het Digi-Taalhuis is ook telefonisch en/of per mail bereikbaar. Kijk voor de spreekuren en contactgegevens op de website van de bibliotheken Mar en Fean.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!