Terug naar Nieuws

Winter Games

Gepubliceerd op:

Yes, bijna voorjaarsvakantie! Heb jij zin om nieuwe sporten te ontdekken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes?

Sociaal Werk De Kear en lokale sportaanbieders in de Fryske Marren organiseren samen… de Winter Games! We hebben elke dag in de voorjaarsvakantie een uitgebreid aanbod van de leukste sport- en beweegactiviteiten voor je klaarstaan. Op de poster zie je waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden. Trommel al je vrienden en vriendinnen op en geef je op!

Aanmelden kan via een berichtje naar de genoemde contactpersoon op de poster. Vermeld hierin even je naam, leeftijd en op welk tijdstip je mee wilt doen. Vol is vol, dus wees snel!

 

Klik op het bestand onder downloads om de flyer te openen!

Foto's

Downloads

Bekijk ook

18-01-2022

Nieuwsbrief MIP

Beste mantelzorgers en netwerkpartners, We starten het nieuwe jaar met het uitbrengen van de eerste MIP Nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief willen wij u vier keer per jaar informeren over geplande activiteiten en nieuwe ontwikkelingen omtrent mantelzorg, tips, nieuwsberichten en veel meer. Klik hier voor de eerste nieuwsbrief van het MIP. 
Lees meer
 
18-01-2022

Groepsgesprek: Hoe blijf je als mantelzorger in balans?

Voor een ander zorgen kan heel vanzelfsprekend zijn maar kan ook veel energie vragen. Daarom is het belangrijk om in balans te blijven en te zorgen dat u zelf gezond blijft en in balans.
Lees meer
 
18-01-2022

Leven na mantelzorg

Als de zorg voor je naaste wegvalt, dan gaat er een nieuwe fase van je leven in. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven. Het Mantelzorg Informatie Punt  organiseert daarom bijeenkomsten voor ex-mantelzorgers.
Lees meer