Terug naar Nieuws

Winter Games

Gepubliceerd op:

Yes, bijna voorjaarsvakantie! Heb jij zin om nieuwe sporten te ontdekken en lekker te bewegen met leeftijdsgenootjes?

Sociaal Werk De Kear en lokale sportaanbieders in de Fryske Marren organiseren samen… de Winter Games! We hebben elke dag in de voorjaarsvakantie een uitgebreid aanbod van de leukste sport- en beweegactiviteiten voor je klaarstaan. Op de poster zie je waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden. Trommel al je vrienden en vriendinnen op en geef je op!

Aanmelden kan via een berichtje naar de genoemde contactpersoon op de poster. Vermeld hierin even je naam, leeftijd en op welk tijdstip je mee wilt doen. Vol is vol, dus wees snel!

 

Klik op het bestand onder downloads om de flyer te openen!

Foto's

Downloads

Bekijk ook

26-08-2021

Regelhulp Balk, Joure en Lemmer verhuist naar de bieb!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar per september is het dan zover. Regelhulp van Sociaal Werk De Kear verhuist per 1 september naar de Bibliotheken van Balk, Joure en Lemmer.
Lees meer
 
07-04-2021

Telefonische groepsgesprekken

Sociaal Werk De Kear organiseert in samenwerking met UP! de komende weken telefonische groepsgesprekken voor ouderen en mantelzorgers. Houd contact! Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom stelt Sociaal Werk De Kear ouderen in staat om leeftijdsgenoten te ontmoeten en even de zinnen te verzetten, met een telefonisch groepsgesprek over wezenlijke onderwerpen. 
Lees meer
 
31-03-2021

Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren 2021

De Informatiekrant Zorg en Welzijn De Fryske Marren is uit. In de Informatiekrant informeren Sociaal Werk De Kear en andere bedrijven en organisaties in De Fryske Marren over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van zorg en welzijn. De Informatiekrant 2021 valt samen met de Jouster Courant/Zuid-Friesland en het Sneeker Nieuwsblad op donderdag 1 april bij alle inwoners van de gemeente De Fryske Marren op de mat.
Lees meer